top of page

Bedankt voor je inschrijving!

Image by Wil Stewart

Heineken vs AB Inbev

De twee grootste bierbrouwers ter wereld geanalyseerd in dit laatste rapport. Is het glas half vol of half leeg bij Heineken en/of AB Inbev. Lees het snel.

Wix Brand

Wix.com

Een bedrijf dat mogelijk profiteert van de corona crisis is Wix.com. Wix is een cloud website bouwplatform en nog veel meer. Ontdek het in de analyse.

Image by Thibault Penin

Netflix vs Disney

De streamingsoorlog is in volle gang. Wie gaat deze strijd winnen. Netflix was het beste grote Amerikaanse aandeel van de afgelopen 10 jaar met een rendement van maar liefst 4000%. Wat gaat de komende 10 jaar brengen?

Image by Macau Photo Agency

Tencent (3/3)

Tencent, het moederbedrijf van de sociale superapp WeChat. Misschien wel het sterkste competitieve voordeel denkbaar in de huidige tijd. Interessant als beleggingen. Lees het in de laatste van de serie van 3 van beleggen in China.

Image by Wil Stewart

Alibaba (2/3)

Wie kent Alibaba niet? Wie de charmante oprichter Jack Ma niet? Alibaba heeft circa 80% van Chinese online markt in handen. Het Amazon van China met een glorieuze toekomst. 

Image by Wil Stewart

Baidu (1/3)

De eerste gigant uit de serie van 3 over beleggen in China. Is Baidu het Google van China of slechts een schim van Google? Lees het snel en open de PDF

Image by Alonso Reyes

Carnival

Profiteren van de vergrijzing als belegger? Carnival is veruit de grootste cruisemaatschappij ter wereld. Cruise snel verder.

Fitte meid

Basic-Fit

Hoe fit is Basic Fit? De grootste low budget sportschoolketen van Europa. Check het snel.

bottom of page