rowan_vierkant_negatief.jpg

Ons Aanbod

Waarom een training?

Een training van Rowan zorgt ervoor dat jij een betere belegger wordt! Of je nou een beginner bent of al klaar bent voor de volgende stap, er is voor elke belegger een passende training. Door een training te volgen leer je veel sneller dan wanneer je alle informatie zelf gaat opzoeken. De kans is groot dat je dan door de bomen het bos niet meer ziet.

 

Dit probleem wordt opgelost! Tijdens de trainingen wordt alle informatie overzichtelijk gepresenteerd. Rowan neemt stap voor stap de stof door en richt zich op beleggen in de praktijk. Alles is erop gericht om jou een betere belegger te maken!

Al 1000 tevreden cursisten gingen je voor!

Untitled.jpg

Nieuw in de beleggingswereld?

Volg de Instapcursus!

€30,-

De instapcursus leert je hoe beleggen werkt en maakt je klaar om je eerste aandeel te kopen. Je komt erachter welke manier van beleggen bij jou past, welke beginnersfouten je wilt voorkomen en hoe jij zelfstandig een aandeel kan kopen.

Snel beter worden in beleggen?

Volg de Masterclass!

€197,-

Binnen één dag leert Rowan jou hoe je beter wordt in het selecteren van aandelen! Er worden 6 thema's behandeld die ervoor zorgen dat jij meer rendement uit je portefeuille haalt. De nadruk ligt op het het selecteren van aandelen die continue waarde creëren en toekomst bestendig zijn.

Wix .png

Klaar om een expert te worden?

Doe de DIY Training!

€579,-

In de Do It Yourself Training leert Rowan jou alles wat hij weet over het selecteren van aandelen. Dit gebeurd aan de hand van de 10 belangrijkste thema's. In deze thema's ga je écht de diepte in. Na deze training ben jij klaar om volledige analyses te maken en kan jij jezelf een ware beleggingsexpert noemen.

Ontwerp zonder titel (4).png

Net zo goed worden als Rowan?

Volg de VIP Training!

€1597,-

In de VIP Training krijg jij 10 maanden lang persoonlijke begeleiding van Rowan bij het worden van een beleggingsexpert. Elke maand wordt er een nieuw thema behandeld en is een een webinar. Je komt in een besloten Whatappsgroep terecht en je hebt altijd toegang tot Rowan voor persoonlijke coaching. Je leert veel nieuwe mensen kennen die net zo leergierig zijn als jij. Kortom er wordt alles op alles gezet om jou zo goed mogelijk te maken. 

Wix  (1).png

Coachgesprek over beleggen

1 uur | €247,-

Of je nu beginner bent of al langer bezig bent met beleggen. Je vragen kun je aan me kwijt. We kunnen het hebben over jouw volgende stap, over welke manier van beleggen past bij jouw situatie of over hoe jij jouw beleggingen nog strategischer kan inrichten. Wat je vraag ook is, tijdens dit gesprek gaan we samen aan de slag om jouw volgende stap te bepalen.

1-op-1 dagtraining 

6 uur | €1197,-

Binnen 6 uur neemt Rowan alles door naar gelang de behoeften van jou. ...

Wix  (2).png

Rowans geheim in handen krijgen?

Koop Rowans Checklist

€17,-

Om ervoor te zorgen dat je niks over het hoofd hebt gezien na het doen van onderzoek naar een bedrijf is een checklist ideaal. Rowan gebruikt deze checklist om zijn onderzoek af te sluiten, makkelijker tot conclusies te komen en zekerder te zijn van zijn beleggingen.

Rowan als Spreker

Rowan als spreker op je evenement? ...

Wix  (5).png