ONLINE TRAINING BELEGGEN IN AANDELEN

Leer hoe je kunt beleggen in aandelen

en de markt kunt verslaan

Wil je zelf leren beleggen in individuele aandelen?

Dan zit je met de online training goed. Ik heb de online training ontwikkeld om jou de belangrijkste lessen van beleggen in aandelen te leren zodat je met vertrouwen zelf aandelen kan selecteren.

Hoe ziet de online training eruit?

10 thema's

10 krachtige thema's die je met behulp van video's stap voor stap leren hoe je zelf slim kunt beleggen in aandelen.

Praktische opdrachten

De enige manier om beleggen echt te leren, is door er mee aan de slag te gaan. Hallo praktische opdrachten.

Community

Samen is beter dan alleen. Overleg samen met de andere mede-beleggers over beleggingen en handige tips. 

Tips, tricks & tools

Niet meer eeuwig zoeken op het internet naar informatie. Wij hebben de 10 handigste websites en tools voor je geselecteerd.

Goed voorbeeld

Het is fijn als je af kunt kijken hoe iets moet. Daarom laat ik zien hoe je in de praktijk aan de slag kan gaan.

Webinar

Als je vragen hebt dan is het fijn als je die kan stellen. Daarvoor organiseren we regelmatig webinars waar je jouw vragen kan stellen.

Leer van 250+ boeken die ik heb gelezen, de wijze lessen van de beste beleggers ter wereld, wetenschappelijke studies over beleggen, de 500+ jaarverslagen die ik heb bestudeerd en de meer dan 18 jaar ervaring die ik heb met beleggen.

Over de online training

De online training is gebaseerd op de meer dan 250 boeken die ik heb gelezen over beleggen. Daarnaast heb ik de lessen van de beste beleggers ter wereld in de online training verwerkt, zoals gelezen/gezien/gehoord in hun brieven, podcasts, boeken, video's, etc.
 
Ook vind je wetenschappelijke onderbouwing in de online training, waarmee ik vanuit mijn opleiding in aanraking ben gekomen, maar ook recenter onderzoek over beleggen. En niet geheel onbelangrijk deel ik 18 jaar aan beleggingservaring met je. Zowel de ups als de downs en de unieke voorbeelden die ik over de jaren heb gezien.

De online training draait niet alleen om de theorie. Beleggen is in essentie iets wat je gaat doen. Daarom is er ook veel aandacht voor de praktijk. Ik leer je welke (gratis) websites je kunt gebruiken om informatie op te zoeken. Ik laat je zien welke essentiële data je nodig hebt en hoe je die kunt analyseren. We duiken samen het jaarverslag in en nog veel meer.

WAT LEER JE IN DE ONLINE TRAINING?

In de online training leer je hoe je beleggen in aandelen kunt bekijken vanuit een investeerdersperspectief. Je wilt jouw geld op de beste plek aan het werk zetten, zodat het de mooiste rendementen voor jou behaalt, tegen zo laag mogelijke risico's. Daarvoor wil je weten waar jouw geld het beste rendeert. Dat is niet altijd bij de meest bekende aandelen. Je wilt daarom op zoek gaan naar de parels tussen de aandelen. Maar hoe vind je die verborgen parels? En hoe zorg je dat je een solide portefeuille opbouwt, die jouw vermogen ook in de toekomst gezond houdt? Hoe schat je de aandelen op waarde?

Hoe je gestructureerd aandelen selecteert

Hoe je grote fouten voorkomt

Hoe je de financiën analyseert

Hoe je een aandeel waardeert

Hoe je een crisisbestendige portefeuille opbouwt

WAT LEER JE NOG MEER IN DE ONLINE TRAINING?

 • Beleggen aan de hand van een gedegen beleggingsstrategie

 • De kennis om te bepalen op welk moment je een aandeel moet kopen.

 • Hoe je met een kleine tijdsbesteding goede rendementen kan halen.

 • De essentiële aspecten van de jaarrekening

 • De financiële ratio's die het verschil maken

 • Een aandeel leren waarderen

 • De risico's van beleggen te mijden en te spreiden

 • De psychologie achter beleggen

 • Een gespreide en crisisbestendige portefeuille opbouwen

 • Wanneer een aandeel te verkopen

 • Tips & Tricks om je rendementen te optimaliseren

WAT KRIJG JE IN DE ONLINE TRAINING?

De theorie in de online training is opgedeeld in 10 logische thema's. Ieder thema komt met zijn eigen theorie en het 'aan de slag' gedeelte. In de theorie leer je de hoe, wat, waar en waarom. Je leert slim beleggen aan de hand van modellen, wetenschappelijke onderzoeken en strategieën van superbeleggers. 

 

In het 'aan de slag' gedeelte leer je hoe je dit kunt uitvoeren en toepassen in de praktijk. In deze video's loop ik stap voor stap alles met je door,&nbs