TRAINING IN BELEGGEN

De volgende 

GRATIS LEERMATERIALEN

Podcast over Beleggen

Wat onderscheidt de slimme belegger van de gewone belegger? Hoe selecteren zij een bedrijf? Welke kerncriteria gebruiken de topbeleggers?

Blog & Analyses

Blog en beleggingsanalyses rowan nijboer

Hoe onderscheidt een bedrijf zich van concurrenten? Ontdek sterke en fascinerende Business Modellen die op de lange termijn fenomenaal presteren. 

Korte videos

over Beleggen

De juiste aansturing van een bedrijf is fundamenteel voor een goed draaiend bedrijf. Hoe herken je subliem management?

MIJN AANBOD

Voor de beginner die met weinig moeite zelf wil beleggen.

Wil jij beleggen zonder daar veel tijd aan kwijt te zijn of hoge kosten te betalen? In deze cursus leer je hoe jij zelf aan de slag kan met aan half uur tijd per jaar. Start met de cursus en koop na het volgen van de cursus direct jouw eerste aandeel. 

  • Niveau: Beginner

  • Tijdsbesteding: 1 uur aan video's

  • Extra: E-book met uitleg & bonus videos

Membership over beleggen van Rowan NIjboer

Voor de belegger die zelf aandelen wil leren selecteren

Wil je zelf aan de slag met het selecteren van aandelen? Ben je op zoek naar een duidelijke uitleg en solide basis om dat te gaan doen? Dan is deze training wat voor jou. Na het volgen van de video's weet je waar je op moet letten om zelfstandig aandelen te selecteren.

Voor de belegger die zelf aandelen wil leren selecteren onder begeleiding en met feedback

In mijn membership bespreek ik maandelijks een thema op het gebied van beleggen. Met mij als jouw mentor ga je aan de slag met allerlei aspecten van beleggen. 

Tijdens deze Masterclass leer je in één dag hoe je een bedrijf kunt analyseren en keuzes kunt maken in het kopen van een aandeel door middel van een handig stappenplan. 

THEMA 1. | BELEGGINGSTRATEGIE

Een goede beleggingsstrategie is essentieel voor een goed rendement. Het stelt je in staat om consistent een verstandige keuze te maken en draagt zo bij aan het opbouwen van een sterke portefeuille. 

THEMA 2. | HET SELECTEREN VAN EEN GEZOND BEDRIJF

Het selecteren van aandelen begint bij het vinden van gezonde bedrijven. Je hebt de keuze uit meer dan 10.000 beursgenoteerde bedrijven. Hoe selecteer je uit al deze bedrijven de juiste? Hoe maak je een snelle voorselectie om jezelf tijd te besparen. Wat zijn de eerste kerncriteria om op te letten? 

  • Maak gebruik van slimme tools om jezelf tijd te besparen in het zoeken.

  • Herken of een bedrijf slim voor jou is om in te investeren.

  • Leer over verschillende business modellen die bedrijven hanteren.

THEMA 3. | COMPETITIEF VOORDEEL

Nadat je een gezond bedrijf hebt gevonden, begint de echte analyse. Tijd om dieper in het bedrijf te duiken. Hoe onderscheidt het bedrijf zich van zijn concurrenten? Waar moet je op letten om dit in te schatten. Hoe herken je hoe sterk het competitieve voordeel is?

  • Leer over de verschillende vormen van competitief voordeel.

  • Maak een beoordeling over de toekomst van het bedrijf.

  • Leer een afweging te maken tussen verschillende competitieve elementen.