Agenda Q1

1_3zrA6Af_x9Lv5sDsyjwmuw.png

Klik op een masterclass voor meer informatie 

 • Masterclass: Financiën en waarderen
  € 197 euro
  05 feb. 09:30 – 15:30
  € 197 euro
  In deze masterclass leer je hoe je zelfstandig de cijfers van een bedrijf onderzoekt. Zo kun je risico’s in de financiën vermijden en ondergewaardeerde aandelen herkennen. Het verhaal achter de cijfers begrijpen helpt je om zelfverzekerder te worden in je onderzoek naar aandelen.
 • Masterclass: Snelle groeiers
  € 47 euro
  23 feb. 20:00 – 22:00
  € 47 euro
  In deze masterclass leer je hoe je de winnaars van de verliezers onderscheid. Beleggen in snel groeiende aandelen gaan gepaard met veel volatiliteit en mogelijk zelfs grote risico’s. Toch zijn er ook grote kansen, denk aan Netflix, Amazon en Tesla een aantal jaren geleden.
 • Masterclass: Zo overleef je een crisis
  € 27 euro
  09 mrt. 20:00 – 21:30
  € 27 euro
  In deze masterclass leer je hoe je ervoor zorgt dat jij als winnaar uit een crisis komt en niet compleet van de kaart wordt geveegd. Een crisis is hét moment waarop jij wilt uitblinken. Je beslissingen kunnen goud waard zijn, de keerzijde is dat je jezelf de afgrond in kunt werpen.
 • Masterclass: Slim beleggen met weinig tijd
  € 27 euro
  31 mrt. 20:00 – 21:30
  € 27 euro
  Druk druk.. geen zorgen, beleggen hoeft niet veel tijd te kosten. Je kunt met een kleine tijdsbesteding een prima rendement behalen met zelf aandelen selecteren. En dat zonder grote risico’s te nemen. Hier is wel een aangepaste strategie voor nodig. Hoe je dit aanpakt, leer je in deze masterclass

Twijfel je wat geschikt is voor jou?

Stuur een mail naar info@rowannijboer.nl, laat ons weten waar je behoefte aan hebt en dan help ik of mijn team je verder op weg.