rowan_vierkant_negatief.jpg

ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden

Voor het gebruik van Rowannijboer.nl gelden de volgende algemene voorwaarden.

 

Inhoud van derden

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele inhoud van derden op Rowannijboer.nl. Hiertoe behoren onder andere reacties en artikelen van externe partijen.

Aansprakelijkheid

De inhoud Rowannijboer.nl kan fouten bevatten en dient dan ook niet gebruikt te worden voor het maken van belangrijke financiële beslissingen. Stel bij grote bedragen altijd een professional aan. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele ontstane schade door de inhoud op de website. Zie ook onze disclaimer.

 

Privacy

Lees hier de Privacyverklaring van Rowannijboer.nl. Wij zullen uw gegevens niet direct aan derden verstrekken. Na registratie kunt u periodiek een nieuwsbrief verwachten waar u zich voor kunt uitschrijven via de nieuwsbrief zelf. De inhoud van de advertenties worden gedeeltelijk bepaald door automatische cookies die op uw computer gezet worden waarmee we uw surfgedrag kunnen nagaan. Wanneer u bezwaar wilt opmaken tegen deze privacybreuk kunt u contact opnemen met Google.

Auteursrechten

Alle inhoud, tevens van derden, op deze website is beschermd met het auteursrecht. Het onrechtmatig overnemen, dupliceren of verspreiden van inhoud is dan ook niet toegestaan zonder dat daar nadrukkelijk toestemming voor gegeven is.

Commerciële boodschappen

Het is tevens niet toegestaan om commerciële boodschappen te plaatsen op Rowannijboer.nl. Wanneer dit met regelmaat gebeurt kunnen we tot een ip ban overgaan waarna de toegang tot de site voor u is ontboden.

Contact

Wilt u contact opnemen met Rowannijboer.nl? Mail naar info@rowannijboer.nl of ga naar de contactpagina.

Untitled.jpg

Vragen?