top of page

do 14 mei

|

Zwolle

Masterclass: Beginnen met beleggen

Al langer benieuwd naar beleggen en of het iets voor je is? Na deze Masterclass weet je het antwoord op deze vraag. We bespreken wat beleggen is en de verschillende manieren waarop je kunt beleggen. Er zit altijd een manier van beleggen voor jou bij.

Registratie gesloten
Zie andere evenementen
Masterclass: Beginnen met beleggen
Masterclass: Beginnen met beleggen

Tijd en locatie

14 mei 2020, 19:00 – 21:00

Zwolle, Nederland

Over het evenement

 Al langer benieuwd naar beleggen en of het iets voor je is? Na deze Masterclass weet je het antwoord op deze vraag. We bespreken wat beleggen is en de verschillende manieren waarop je kunt beleggen. Er zit altijd een manier van beleggen voor jou bij. Bovendien ontdek je deze avond waarom beleggen in aandelen de meest aantrekkelijke categorie van beleggen is. Je zult zien dat beleggen een goede oplossing is als alternatief voor jouw pensioen, of voor het realiseren van andere toekomstdromen. 

De avond is geheel interactief en je kunt al je vragen over beleggen kwijt. Na deze avond kun jij vertrouwd aan de slag met beleggen en ben je klaar om je eerste aandeel ook echt te kopen!

Aanvang: 19:00 uur Eind: 20:30 uur

Locatie: Zwolle* Prijs: € 29,95**

P.S. Kun je deze avond niet? De avond is qua informatie heel gelijk aan de Online Cursus, die kun je hier kopen.

*De twee voorgaande edities in de Stadkamer waren een groot succes! Maar omdat de Stadkamer altijd bezig is met vernieuwen, kunnen we onze volgende editie daar niet aanbieden. Dit evenement is daarom op een andere locatie in Zwolle en niet gratis.

**Let op, deze editie is dus niet gratis, zoals de vorige keren!

***Het evenement gaat alleen door bij 10 of meer aanmeldingen.

Tickets

  • Ticket Beginnen met beleggen

    € 29,95

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page