top of page

Rowan als spreker op jouw evenement

Voor jouw evenement wil je alleen de beste sprekers. Een spreker die de zaal meeneemt in zijn verhaal en ze laat vergeten hoe hard de stoel is. Een spreker die, met kennis en vooral met passie spreekt over zijn onderwerp. Een spreker die een evenement tot leven laat komen en die elke sessie interactief en vol humor laat zijn, zodat mensen na afloop aangeven dat de tijd voorbij vloog.

 

Zo'n spreker is Rowan.

 

Rowan weet moeiteloos op inspirerende wijze zijn kennis over te brengen. Met een sterk scala aan anekdotes en voorbeelden brengt hij vele onderwerpen tot leven. Hij is altijd op de hoogte van de actualiteiten en neemt deze moeiteloos mee als spreker. 

 

Door zijn jarenlange ervaring als docent is zijn uitleg zowel toegankelijk als op niveau. Als geen ander voelt hij de zaal aan. Mocht het publiek wat minder geconcentreerd zijn dan weet Rowan hen direct weer te boeien en in momenten van hoge energie weet hij de rust terug te brengen. Niet alleen zijn gevoel voor de zaal maken hem een voortreffelijke spreker. De energie die Rowan meebrengt het podium op is vlot en vol energie. Prettig om naar te kijken én te luisteren.

Met Rowan als spreker weet je dat het publiek oorverdovend zal klappen op het einde. Met een glimlach op het gezicht loopt jouw publiek de zaal uit, napratend over alle beleggingskennis die ze hebben opgedaan.

Review Rowan als spreker

"Onlangs kwam Rowan bij ons spreken over zijn grote passie, namelijk beleggen. Het enthousiasme spatte ervan af en hij wist hiermee het publiek ook erg te enthousiasmeren. Het was een gemengd publiek waarvan het kennisniveau met betrekking tot beleggen flink verschilde. Rowan wist hier mede door zijn publiek te leren kennen erg goed mee om te gaan waardoor het voor de beginnende beleggers zogezegd goed te volgen en zeer leerzaam was. Tegelijkertijd was het voor de gevorderde beleggers ook erg boeiend en hebben ze verschillende nuttige tips en tricks kunnen oppikken. Al met al is Rowan een interessante spreker met kennis van zaken en weet hij zijn kennis op een erg leuke manier over te brengen. Achteraf hebben wij als organisatie van het online evenement erg veel positieve reacties gekregen van het publiek over Rowan als spreker"


- Tom van den Berg

   Alumnivereniging Eksbit

eksbit logo.png
tilburg uni logo.png

Alumnivereniging van:

Rowan als spreker-high (1).gif

Algemene informatie

Neem vooral contact met ons op wanneer je Rowan als spreker voor je evenement wilt. In overleg kunnen we dan kijken of jouw wensen aansluiten bij onze mogelijkheden. Zo kunnen we bijvoorbeeld bespreken welke onderwerpen je graag aan bod ziet komen. Wat het niveau van je publiek is en of er nog andere zaken zijn waar we rekening mee kunnen houden.  

Neem contact op via info@rowannijboer.nl of bel / WhatsApp naar 0639785175

bottom of page