top of page
20220929-tomdoms_0968325.jpg

Het beleggingsplatform van Nederland

Graag help ik jou je financiële doelen te bereiken en dure fouten te voorkomen

700.000+

Podcast downloads

3500+

Beleggers geholpen

20 jaar 

Beleggingservaring

17,5%

Gemiddeld rendement

Beginnen met beleggen

Alle vragen die je als beginner hebt

verwerkt in 1 laagdrempelige training 

Beleggersbrief

Ontvang gratis elke zondag

mijn waardevolle brieven

Mijn Boek

Het beleggersboek om jouw reis een knallende start te geven

Podcast

Laat je elke 2 weken inspireren door Rowan en diverse gasten 

Lidmaatschap

Word lid en ontvang mijn analyses, portefeuille, trainingen en veel meer.

Rowan als spreker?

Een inspirerende spreker op het gebied van beleggen of economie

049_PTF7591.jpg

Over Rowan Nijboer

De afgelopen 20 jaar waren een bijzondere rit door de beleggingswereld voor mij waar ik vooral heb geleerd wat niet werkt.

Alhoewel de belegggingsindustrie je anders wil doen geloven. Hier ontstond mijn frustratie en begon ik langzaam mijn verhaal te delen met de buitenwereld. Het frustreert me ontzettend dat er grote beloftes worden gedaan door verschillende partijen. Bijvoorbeeld dat je snel rijk kunt worden met beleggen, dat is niet zo. Probeer je dat wel op de beurs dan is de kans groot dat je al je geld verliest. Sommigen denken dat beleggen saai wordt door het casino element eruit te halen. Niets is minder waar

Ik ontdekte tijdens mijn reis dat je prima rijk kan worden met beleggen maar dat het tijd en geduld kost. Dat probeer ik mensen te laten zien.

Gezien in:

Logo Trouw.JPG
EW-logo_c2df.png
Consumentenbond-1.png
RTL_Z_logo_2015.png
1280px-NOS_logo.svg.png
1037-12272d8b5f34370a29dc3844885d7c23.png
Telegraaf.svg.png
Unknown-6.png

Maarten Ijkelenstam

Naast een goede beleggingtrainer is Rowan Nijboer ook heel menselijk. Veel andere sites/coaches die een community hebben zijn erg massaal en hebben geen oog voor de individuen. Rowan is altijd persoonlijk benaderbaar bij vragen.

1F09DA55-C723-4198-9F1B-77EF07B4E7BE-684x1024.jpeg

Janneke vd Brink

Rowan is verslaafd aan zijn vak, dat zie je aan alles. Hij doet er alles aan om zijn kennis op je over te brengen, echt een aanrader voor iedere belegger. De passie spat er vanaf en daarnaast is Rowan heel benaderbaar en toegankelijk

unnamed-2.png

Gert-Jan D.

Ik volg sinds april zijn lidmaatschap met veel plezier. Ondanks dat ik al kennis van aandelen had heeft Rowan met al zijn kennis van zaken, tips en tricks, handvaten en humor ervoor gezorgd dat ik een nog zelfstandige belegger ben.

1516610075869.jpeg

Bnar Falx

Rowan neemt je mee in zijn bewezen strategie om de markt te verslaan. Hierdoor heb ik dit ook kunnen toepasssen en behaal ik mijn financiële doelen. De kennis die Rowan bezit is gigantisch en dit zie je in alles.

189050.jpg.png

Joep L.

Rowan is ervaren als mens (levenservaring) en belegger, kan duidelijk uitleggen en maakt complexe materie eenvoudig, Door aandelen te leren waarderen met Rowan ben je in staat om hogere rendementen te behalen.

photo.jpg.png

Birger Leys

Ongelooflijk over wat een kennis Rowan beschikt en nog veel belangrijker, hij kan het op een eenvoudige en begrijpbare manier overbrengen. Rowan belegt echt voor de lange termijn en weet je perfect te leren hoe jij dat ook kan doen. 

Mijn nieuwe boek

In dit boek geef ik je geen  magische formule waar je geen moeite in hoeft te stoppen om toch de index te verslaan. Die magische formule bestaat niet. Wat je in dit boek wel krijgt, is een systeem dat goed toe te passen is voor iemand die beperkt tijd heeft maar toch de index wil verslaan. 

OM_NIJBOER_AANDELEN_Pro_2.png
bottom of page