BELEGGINGSTRAININGEN VOOR IEDEREEN

 LEER BELEGGEN IN AANDELEN 

INSCHRIJVEN VOOR DE MASTERCLASS: SNELLE GROEIERS ANALYSEREN KAN NU

Beleggingservaring

18 jaar

1400+

Klanten geholpen

250.000+

Podcast Downloads

GEZIEN IN:

rtlz_logo.png
NOS_logo.png
Logo Trouw.JPG
logo de stentor.jpg
ad_logo.jpg
Elsevier logo.jpeg
Telegraaf_logo.png
Flashback-12_edited_edited_edited.jpg

MIJN AANBOD

INSTAPCURSUS

BELEGGEN

Leer over beleggen en de verschillende manieren waarop je dit kan doen. Ga direct aan de slag en koop na het volgen van de cursus jouw eerste aandeel. 

De Online Training is een uitgebreide training waarin je aan de hand van video's van A-Z leert beleggen in aandelen. In 10 thema's leer je de beste aandelen selecteren met Rowan als mentor. 

Copy of Masterclass Financiën en waarder

Tijdens deze Masterclass leer je in 1 dag hoe je de financiën van een bedrijf beter kunt begrijpen en aandelen beter kunt kunnen waarderen. Zodat jij de parels in de markt kan vinden.

DE ONLINE TRAINING

Leer van 250+ boeken, de wijze lessen van de beste beleggers ter wereld, wetenschappelijke studies en meer dan 18 jaar ervaring met beleggen.

Wil je zelf leren beleggen in individuele aandelen?

Dan is de Online Training geschikt voor jou. Ik heb de Online Training speciaal ontwikkeld om je de belangrijkste lessen van beleggen in aandelen te leren.

VOLG EEN TRAINING OVER BELEGGEN 

Het is tijd om jouw financiële toekomst zelf in handen te nemen. Beleggen is daar uitermate geschikt voor. Wil je jouw financiële toekomst zelf in handen nemen? Volg dan mijn Instapcursus of Online Training over beleggen.

Mijn naam is Rowan Nijboer en ik beleg zelf al meer dan 18 jaar. Met mijn passie voor beleggen ben ik afgestudeerd met een dubbele Master in International Financial Management. Daarnaast lees ik boeken, jaarverslagen, luister ik podcasts en bezoek ik aandeelhoudersvergaderingen, waaronder die van Warren Buffett.

Steeds vaker kreeg ik de vraag of ik mijn kennis wil delen. Dat ben ik nu gaan doen in de vorm van mijn Podcast die inmiddels 250.000 keer geluisterd is en doormiddel van mijn, Online Training en Instapcursus.

Wil jij ook leren beleggen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

WAT KLANTEN ZEGGEN

"Ik vond het ontzettend goed gepresenteerd. Ik heb ook ontzettend veel geleerd van de vragen van andere mensen."

— Kitty

Deelnemer Masterclass:

Beginnen met beleggen

"Rowan is zeer enthousiast en geeft een eerlijk verhaal. Hij geeft een duidelijke uitleg waar je mee verder kan."

— Leontine

Deelnemer Masterclass:

Zelf aandelen selecteren

"Op een laagdrempelige maar simpele manier laat Rowan je kennis maken met beleggen, ideaal voor mensen zoals ik die zich daar eerder niet mee bezig hielden maar toch wel degelijk interesse hebben."

— Elsemiek

Online cursus

Beginnen met beleggen

"Ik heb deze dag veel tips & trucs geleerd! Zeker een aanrader om deel te nemen aan de Masterclass!"

— Dat Dinh

Deelnemer Masterclass:

Zelf aandelen selecteren

Over Rowan

Beleggen (in aandelen) is mijn passie. Ik hou me er al meer dan 18 jaar op een dagelijkse basis mee bezig. In het begin was dat vooral door veel erover te lezen en door te proberen (en veel leergeld te betalen). Later heb ik ook mijn studiekeuze aan laten sluiten bij mijn passie en ben ik International Financial Management gaan studeren aan de Universiteit. Aldoende heb ik me zo jaren verdiept en ben ik vooral voor mezelf bezig geweest om te beleggen en deze mooie wereld te begrijpen.

Langzaamaan kwam bij mij het besef dat er in deze complexe wereld van mogelijkheden en lastige terminologie, mooie kansen liggen voor iedereen...

Daytrading%20bitcoins%20financial%20mark

Schrijf je in op de beleggersbrief

Ontvang iedere zondagochtend inspirerende content zoals: bonus podcasts, handige tips en opvallende gebeurtenissen uit de beleggingswereld

Newspapers

Hoe kan dat in hemelsnaam, een negatieve rente? Waarom zou je je geld uitlenen als je er niks voor terugkrijgt?’

Logo Trouw.JPG

Als het bedrijf het op de lange termijn goed doet, zul jij het als belegger ook goed doen. Zo simpel is het

consumentenbond_logostapelrgb1200.png.rendition.384.614.png

Ik geloof heilig in het belang van een risico bestendig portefeuille. Er liggen mogelijkheden voor iedereen in deze wereld

Intermediair_Logo.png